Also see ACT FOR SEED & FOOD FREEDOM IN OTHER LANGUAGES 2013: http://occupytheseed.wordpress.com/


Wednesday, 19 September 2012

Macedonian 2012


За превод кликни врз легендата десно на контролната лента за видеото

Дејствувај за семенска слобода 2-16 октомври 2012
За превод кликни врз легендата десно на контролната лента за видеото
Приклучи се на Светскиот сојуз за семенска слобода во двете недели за глобална акција од 02-16 октомври 2012 година. Ве молиме пратете ни подробности за настаните и активностиte што ги планирате за да ги внесеме во нашиот Двенеделен календар:
http://seedfreedom.in/events/community/add
+ Website: http://seedfreedom.in/
+ Act for Seed Freedom event page: https://www.facebook.com/events/436131536428020/
+ Facebook: https://www.facebook.com/savetheseed
+ Twitter: https://twitter.com/occupytheseed
+ YouTube: http://www.youtube.com/user/occupytheseed

Translation kindly provided by: Dimitar - The Green Ark


No comments:

Post a Comment